Om oss

Vi har bred kompetanse og kan utføre de aller Bak det informative og pålitelige innholdet på Rørlegger Haugesunds nettside står Harald Fjellheim, en veteran i rørleggerfaget med mer enn tre tiår av erfaring under beltet. Harald er forfatteren som med sin brede ekspertise og praktiske kunnskap, har skapt de detaljerte og innsiktsfulle artiklene du stoler på når du navigerer gjennom VVS-verdenen.

Fra hans ydmyke begynnelse som lærling langs kysten av Haugesund, til hans nåværende status som en mester i faget, har Haralds reise vært preget av stadig læring og en lidenskap for å formidle fagkunnskap. Hans engasjement for kvalitet og nøyaktighet reflekteres i hvert råd gitt og hver løsning foreslått gjennom våre sider.

Haralds mål har alltid vært å gjøre rørleggerkunnskap tilgjengelig og forståelig for alle, enten du er huseier som står overfor et drippende kranproblem eller en entreprenør som planlegger en større VVS-overhaling. Er det noe du undrer deg over eller trenger ytterligere klarhet i, er det Haralds faglige innsikt som kan lede deg i riktig retning.Ikke nøl med å nå ut. For alle dine spørsmål eller hvis du søker personlig veiledning, kan Harald Fjellheim kontaktes direkte på e-postadressen: Harald@elektrikerarendal.no. Med Harald, er du alltid i trygge hender.

Picture of Harald Fjellheim

Harald Fjellheim